طرح توجيهي فني، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

طرح توجيهي فني، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات
طرح توجيهي فني، مالي و اقتصادي توليد تافي و شكلات

طرح-توجيهي-فني-مالي-و-اقتصادي-توليد-تافي-و-شكلاتخلاصه طرح کسب وکار
موضوع طرح : توليد شكلات و تافي
ظرفيت : 600 تن در سال
سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 8/158 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال
دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه
ميزان اشتغالزايي : هجده نفر

مقدمــه :
شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.
چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي‌باشد و همچنين مي‌تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.
دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي‌گردد. گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين 8 تا 27% چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در مي‌آيد.

دانلود فایل


لینک دانلود

✔ نمایش جزئیات بیشتر و دریافت فایل